Doddi - Nallehunden

Publicerad 2015-09-14 21:27:00 i Recension, Rekommendation,

Nallehunden är min dotters favorit gosedjur och den har varit en del av vår familj i nu snart 6 månader. Vi har testat den hårt och den håller bra!

Vi hade verkligen inte planerat att köpa några fler gosedjur, då det lätt är något man får för många av, men då vi hela familjen blev stormförtjusta i Doddi rent utseendemässigt började vi fundera på det.

Och när försäljaren informerade om att Doddi var sydd av överblivna bitar från Geggamojas klädproduktion, vilket gör att varje Doddi är helt unik och att den så gott som var helt ekologisk så slog vi till! 350kr och vi har aldrig ångrat oss!

Om du vill läsa lite mer detaljerad info om produkten så står följande på Geggamojas egen hemsida, geggamoja.com


"Geggamojas återvinningsmaskot, sydd av överblivna bitar från vår klädproduktion. Alla exemplar är unika i färgsammansättning. En ihoplappad kompis som ger ditt barn sällskap och trygghet. CE Märkt 30 cm. Utsida 100% ekologisk bomullstrikå, stoppning av återvunnen öko-tex certifierad polyestervadd.

OEKO-TEX är ett internationellt kontrollorgan som är världsledande för textilier. 
En certifiering hos OEKO-TEX garanterar att produkten inte innehåller några skadliga ämnen som kan vara farliga för huden och hälsan." 


Vad som dock inte tas upp på deras hemsida är att Doddi inte har några ”knappögon” som kan lossna, vilket är väldigt bra!

Sen tycker så vi det är charmigt med att Doddis rumpa och tassar är fyllda med småkulor som ger den lite vikt i dessa regioner, vilket medför att den kan sitta själv.

Vi rekommenderar verkligen Doddi!

Foto: Geggamoja - Doddi finns även som stor modell, hela 1m hög! Doddi big. 

Se även gärna min Youtube-presentation av produkten
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lekoratoriet

Lekoratoriet är en blogg-vlogg där jag tittar, undersöker, recenserar och pratar om leksaker och lek!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela